Meer resultaten voor hybride fiets

hybride fiets
Goedkope hybride fietsen Heren kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
Hybride fiets Sintero Urban Plus 27V. De Stokvis Sintero Urban Plus heeft een aluminium frame en is een uitgebreide sportieve cross hybride die zowel in het bos en op het asfalt presteert.De Stokvis Sintero beschikt over veilige hydraulische schijfremmen zodat u snel weer stil staat.
Hybride fietsen voor dames heren tot 40% I Bikester.nl.
Hybride fietsen Heren Hybride fietsen Dames. Hybride fietsen Heren Hybride fietsen Dames. Selecteer een optie. Cedar hybride fiets Hybrid zwart. Beschikbare varianten: 48 cm 52 cm 56 cm 60 cm. Sonoran hybride fiets wit. Beschikbare varianten: 44 cm 48 cm 52 cm.
Hybride fiets online kopen? Decathlon.nl.
Hybride fietsen hebben een goede grip op paden dankzij het kleine profiel aan de zijkanten van de wielen. Als je van plan bent om over steilere of lastigere paden te gaan rijden, vergeet dan niet dat het een hybride fiets is en geen echte mountainbike!
Hybride fietsen Fietsen.
U heeft geen producten in uw winkelwagen. Elektrische hybride fietsen. Aandrijving en versnelling. Bekijk de meest recente folder online. Bekijk de folder. Haal nu gratis het nieuwe route.nl magzine t.w.v. 995, op in de winkel! Ga naar Route.nl actie. HomeRide is een uniek wielerevenement. Tachtig teams fietsen in estafettevorm 500 kilometer in 24 uur om geld in te zamelen voor de Ronald McDonald Huizen. Meer over HomeRide. Leuke acties en gezellige uitjes! Meer over Meimaand fietsmaand. 5 jaar garantiepakket. Fiets huren via Huurgemak.
Hybride fiets kopen Fietsenwinkel en Webshop.
Als derde hybride fiets is er ook nog de fitness fiets. De fitness fiets is net als de crosshybride fiets een sportieve variant van de hybride fiets maar deze is voornamelijk op de weg gericht en heeft ook minder profiel in vergelijking met de crosshybride.
Hybride fiets kopen? Hybride heren of damesfiets uit voorraad leverbaar! 12GO Biking. Hybride fiets kopen? Hybride heren of damesfiets uit voorraad leverbaar! 12GO Biking.
Welke verschillende soorten hybride fietsen bestaan er? Het is belangrijk om te weten dat er verschillende soorten hybride fietsen zijn. Onder de roepnaam hybride vallen verschillende categorieën. Hieronder de beschrijving wat welke fiets nu precies is en waarvoor welk soort fiets het meest geschikt is.
Bij Fietsenstunt.nl heeft u een ruime keuze aan hybride fietsen van onder meer Batavus en Sparta.
De afmontage van hybride fietsen bestaat uit een derailleurversnelling met een groot aantal versnellingen, zodat u ook in de zwaarste omstandigheden nog lekker soepel en licht kunt fietsen. Waar moet u op letten bij het kopen van een hybride fiets?
Hybride fiets kopen? Bekijk alle hybride fietsen Mantel.com.
Een hybride fiets is een sportieve fiets die bijzonder geschikt is voor woon-werkverkeer en recreatieve ritten in het weekend. Licht en met voldoende versnellingen zodat je ook op heuvelachtig terrein en bij wind tegen goed uit de voeten kunt, maar wel met het comfort van een stadsfiets.
Goedkope hybride fiets kopen? Matrabike.nl.
Op een hybride fiets kunt u heerlijk naar uw werk of naar de stad fietsen, maar is ook heerlijk om zondagochtend op uw hybride fiets te stappen en een lekker sportief tochtje te maken. Dit kan allemaal op één fiets, een hybride fiets is geschikt voor iedereen.
Kale Hybride kopen? Levering via meer dan 600 dealers. Merida Webshop Benelux.
De Merida Crossway is een super veelzijdige hybride fiets. Dankzij de iets bredere banden en verende voorvork is de Crossway niet alleen geschikt voor het asfalt. Ook een mooie rit door de natuur over onverharde wegen is geen enkel probleem.

Contacteer ons

+  mountainbike kopen
+  kinderfiets vanaf 2 jaar
+  vouwfiets kopen
+  hybride fiets
+  transportfiets
+  stuntfiets 24 inch
+  fietsmand
+  fietskleding
+  omafiets aanbieding
+  kinderfiets 12 inch
+  bakfiets kopen